Win Investor Zrt szoftver üzletág hírei

 

 A Win Investor ZRt. integrált ügyviteli és irodai szoftver szolgáltatás üzletágának fejlesztése online, felhő technológia kidolgozásával és bevezetésével

 

Az Új Széchenyi Terv GOP keretén belül komplex technológiai innováción dolgozunk, melynek célja cégünk integrált ügyviteli és irodai szoftver szolgáltatás üzletágának fejlesztése online, felhő technológia kidolgozásával és bevezetésével.

 

A fejlesztés fókuszában az alábbi szoftver termékek szerepelnek, melyekhez a szakértelmünk adta lehetőségeket kihasználva hozzáadott érték szolgáltatással kívánjuk ügyfeleink igényit magasabb szinten kielégíteni:

 

-         Microsoft Dynamics üzleti szoftverek

-         Microsoft felhő szolgáltatási eszközök

-         Microsoft Office 365 – a jövő integrált irodai megoldása

    

 
 

 

Tudnivalók a Microsoft Dynamics üzleti szoftverekről

 

 

A Microsoft Dynamics termékcsalád olyan ismerős és rugalmas vállalatirányítási (ERP) és ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) megoldásokat kínál, amelyek szinte bármilyen üzleti igény kielégítésére alkalmasak, és segítenek abban, hogy a vállalat munkatársai magabiztosan dönthessenek a fontos üzleti kérdésekben. A Microsoft Dynamics a Microsoft népszerű szoftvereihez hasonlóan, azokkal összehangolt módon működik, ami megkönnyíti a rendszer bevezetését, és csökkenti az új megoldások alkalmazásával járó kockázatokat. E megoldásokkal automatizálhatja és korszerűsítheti a pénzügyekkel, az üzleti intelligenciával és az ellátási lánccal kapcsolatos folyamatokat az üzleti siker érdekében.

 

A mai gazdaságot a példa nélküli kihívások és lehetőségek jellemzik. A vállalatoknak ebben a környezetben gyors és megalapozott döntéseket kell hozniuk ahhoz, hogy hatékonyan és magabiztosan reagálhassanak az üzleti élet mind gyorsabb ütemű változásaira. A mai kockázatokkal teli, újfajta üzleti mentalitást megkövetelő világban csak a dinamikus, minden versenylehetőséget megragadó vállalatok lehetnek gazdaságilag sikeresek. A vállalatok dinamizálásához olyan üzleti megoldásokra van szükség, amelyek a tranzakciók és kimutatások mellett fontos tényezőként veszik figyelembe a cégek munkatársait is: munkakörüket, a szervezetet, amelyben dolgoznak, és a munkát, amelyet végeznek. A Microsoft elkötelezte magát amellett, hogy megvalósítja ezt az elképzelést, és elősegíti ügyfelei üzleti sikerességét.

A mai gazdaságban a dinamikus vállalatoké a főszerep.

 

Ismerje meg, hogy a Microsoft Dynamics üzleti megoldásai miként segíthetnek vállalata legfontosabb üzleti igényeinek kielégítésében és dinamizálásában!

 

 

 

Bővebben: Microsoft Dynamics üzleti szoftverek
 

 

Office 365 Kisvállalati verzió

 

 

Működtesse vállalkozását csúcskategóriás hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal!

 

 Mutassa meg profizmusát!

  

Most minden eddiginél egyszerűbben mutathatja meg a világnak, mennyire profi módon működik vállalkozása. Látványos webhelyet alakíthat ki, az e-mail szolgáltatást saját tartománynevével használhatja, és még sok más lehetőséggel is élhet.

A nagyvállalati színvonalú e-mail szolgáltatás és a megosztott naptárak használatával kiemelkedhet versenytársai közül. Egyéni tartománynevét e-mail címében is használhatja, amivel még szélesebb körben teheti ismertté cége nevét. A naptárak kezelését valamennyi felhasználóra kiterjesztheti, így hatékonyan ütemezheti az értekezleteket.

 

 

Bővebben: Microsoft Office 365 – a jövő integrált irodai megoldása
 

  

Hasznosítsa a felhő-számítástechnikát a Microsoft Dynamics ERP segítségével

 

A Microsoft Dynamics ERP integrált szoftverekre és szolgáltatásokra épülő modelljében a felhő-számítástechnika a vállalat ERP-megoldásának rugalmas összetevőjévé válhat – az egyedi igények feladása nélkül. Cége dönthet úgy is, hogy a vállalatirányítási szoftver licencelését és bevezetését külső partner által üzemeltetett, szolgáltatásként kínált ERP-szoftverrel oldja meg. Lehetősége van arra is, hogy vállalata üzleti folyamatait zökkenőmentesen kiterjessze a felhőre az üzleti szoftverek értékét növelő online szolgáltatásokkal.

 

Bővebben: Microsoft felhő szolgáltatási eszközök