Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Székhely címe: 1126 Budapest, Dolgos út 2. 1. ép.
Cég fióktelepe: 5000 Szolnok, Kolozsvári út 3.
Cégjegyzékszám: 01-10-044830
Adószám: 11508588-2-43
Fő tevékenység: számítástechnika-informatika

 

A Win Investor Zrt. bemutatása

 

A Win Investor Zrt. jogelődje a Win Investor Kft. 1995-ben alakult, a részvénytársaság 1998-ban jogfolytonos átalakulással jött létre. A régió vonzás körzetében komplexitását tekintve meghatározó információtechnológiai vállalkozás. A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. komplex informatikai szolgáltatást - nemcsak az értékesítésben, de a hosszú távú működtetésben is - nyújtó vállalkozás. Szolnokon a saját tulajdonú üzletházunkban (Esther üzletház) népszerű számítástechnikai szaküzlettel és wincity.hu népszerű webáruházzal állunk a vásárló közönség rendelkezésére.

 

Alapvető törekvésünk magánvásárlóink, vállalati és intézményi ügyfeleink számára elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani.

 

Win Investor Zrt. rendszer integrációs tevékenységi körébe a felhasználói igények alapján tervezett vállalatirányítási informatikai rendszerek, az elektronikus kereskedelmi megoldások, az integrált és menedzselhető hálózati eszközök, a szoftver- és hardver- rendszerintegráció, a szoftverfejlesztés és testre szabás, az egyéni alkalmazások készítése, az intelligens irodák kommunikációs rendszerei, az egyedi és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak.

 

A szoftver szolgáltatásunk fókuszában az Office 365 rendszer és a Linux alapú levelező illetve felhőszolgáltatás van.

 

Egyik kiemelkedő üzletágunk az ICDL- és felnőttképzés, amely az egész országra kiterjed. Engedéllyel rendelkező felnőttképzők vagyunk, így hazai és Európai Uniós forrásokból támogatott képzések megtartására is jogosultak vagyunk.

 

Ügyfeleink általában azt várják a piactól, hogy mindig a legújabb informatikai technológiákat alkalmazhassák, és ha lehet, mindent egy stabil, megbízható cégtől vásárolhassanak. Ennek az igénynek kívánunk megfelelni. Kiemelt feladatnak tekintjük a megvalósított rendszerek technológiai követését, a támogatás gyorsaságát, a szolgáltatások – szerviz, távmanagement - magas színvonalának biztosítását.