Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Székhely címe: 1126 Budapest, Dolgos út 2. 1. ép.

A cég fióktelepe: 5000 Szolnok, Kolozsvári út 3.

Cégjegyzékszám: 01-10-044830

Adószám: 11508588-2-43

Fő tevékenység: számítástechnika-informatika

 

A Win Investor Zrt. bemutatása

A Win Investor Zrt. jogelődje a Win Investor Kft. 1995-ben alakult, a részvénytársaság 1998-ban jogfolytonos átalakulással jött létre. Jász-Nagykun- Szolnok megye vonzáskörzetében komplexitását tekintve meghatározó információtechnológiai vállalkozás. A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. komplex informatikai szolgáltatást - nemcsak az értékesítésben, de a hosszú távú működtetésben is - nyújtó vállalkozás. Szolnokon a saját tulajdonú üzletházunkban (Esther üzletház) népszerű számítástechnikai szaküzlettel állunk a vásárló közönség rendelkezésére. Alapvető törekvésünk magánvásárlóink számára elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani. Win Investor Zrt. rendszer integrációs tevékenységi körébe a felhasználói igények alapján tervezett vállalatirányítási informatikai rendszerek, az elektronikus kereskedelmi megoldások, a pénztárgép-alapú kiskereskedelmi rendszerek, az integrált és menedzselhető hálózati eszközök, a szoftver- és hardver-rendszerintegráció, a szoftverfejlesztés és testre szabás, az egyéni alkalmazások készítése, az intelligens irodák kommunikációs rendszerei, az egyedi és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak. Az ügyfelek visszajelzése és az informatikai üzletág fejlődése indikálta, hogy a cégünk elkezdett foglalkozni a Microsoft Dynamics termékcsaláddal, egész pontosan a Navision és CRM rendszerekkel, továbbá a Microsoft Office 365 rendszerrel, illetve Linux alapú felhőszolgáltatással. Ügyfeleink általában azt várják a piactól, hogy mindig a legújabb informatikai technológiákat alkalmazhassák, és ha lehet, mindent egy stabil, megbízható, közeli cégtől vásárolhassanak. Ennek az igénynek kívánunk megfelelni. Kiemelt feladatnak tekintjük a megvalósított rendszerek technológiai követését, a támogatás gyorsaságát, a szolgáltatások – elsősorban szerviz - magas színvonalának biztosítását.

 

Főbb tevékenységi köreink

Szoftverek értékesítése és készítése: Integrált ügyviteli szoftver (akár speciális egyedi igényekre), egyedi nyilvántartó és multimédia programok értékesítése és fejlesztése. Nyílt forráskódú és egyéb megoldások, hálózati és desktop operációs rendszerek telepítése, felügyelete. Végzünk szoftver auditálási, szoftver legalizációs feladatokat, web lap, web áruház készítést is.

Számítástechnikai szaküzletek, kiskereskedelem: A legjelentősebb brand PC-k és szerverek (HP, IBM, DELL, Intel) értékesítése, valamint egyedi alkatrészekből számítógépek összeszerelése és gyártása cégünk egyik dinamikusan fejlődő tevékenysége. A kapcsolódó perifériák területén is széles választékot kínálunk ügyfeleinknek, így termékpalettánkon megtalálhatják a különböző nyomtatókat, digitális képfeldolgozás eszközeit, szünetmentes áramforrásokat stb. Üzleteinkben az alkatrész és kiegészítő termékek (kábelek, átalakítók, csatlakozók) széles választéka is megtalálható.

Számítógép-hálózatok kiépítése: Vállaljuk lokális számítógép hálózatok, mind strukturált kábelrendszerek tervezését, telepítését, valamint üzemeltetését. Hálózati operációs rendszerek (Microsoft, Linux) telepítésével, valamint a kiépített hálózatok (akár táv) felügyeletével állunk ügyfeleink rendelkezésére. Irodatechnika: Kínálunk HP, MINOLTA, CANON, OKI, Konica fénymásolókat, faxkészülékeket, illetve digitális táblákat, projektorokat. Kellékanyag ellátás: Forgalmazunk festékszalagokat, tintapatronokat, tonereket, papírokat, adathordozókat.

Szerviz: Szerviz tevékenységünk a lakosság körében az elmúlt években elismert és népszerű lett, ezért a létszámát folyamatosan tapasztalt és sokoldalú felsőfokú végzettségű szakemberekre építve bővítjük. Az általunk értékesített számítástechnikai eszközök rendszeres, időközönkénti átalánydíjas karbantartását, valamint számítástechnikai eszközök eseti garanciális és garancián túli javítását végezzük. Átalánydíjas szerviz és karbantartási feltételeink közül kiemelendő az 1-2 órán belüli megjelenés illetve csereberendezés biztosítása elhúzódó javítás esetén. A retail áruház láncokban eladott számítógépeket is javítunk garanciálisan.

Saját fejlesztésű termékek: Ügyviteli és termelés irányítási szoftverek, számlázási rendszerek, Térképpel összekapcsolt SQL alapú nyilvántartó és könyvelő rendszer (Római Katolikus egyház megrendelésére), a Nemzeti Színház részére színházi kellék és jelmez multimédia- SQL nyilvántartása, Minőségbiztosítási rendszer dokumentáció kezelő rendszer, Termelésirányítási rendszer, Építőipari utókalkuláció és integrált ügyvitel, Integrált ügyviteli szoftver (kooperációban a SYNTAX Team Kft-vel), LINUX alapú Internet és levelező szerver applikáció. Internet alapú beszerzési folyamat menedzsment (MONDI), stb.

Oktatás: Szolnoki – székházunkban található - oktatótermeinkben alapfokú és középfokú OKJ, ECDL és speciális informatikai tanfolyamokat tartunk. A felnőttképzésjelentős üzletágat képvisel cégünk tevékenységében. Ennek szellemében akkreditált, nyilvántartott felnőttképzési intézmény illetve nemzetközi ECDL vizsgaközpont vagyunk. Akkreditált és nyilvántartott képzéseink nemcsak Szolnokon vannak, hanem kihelyezett formában az ország egész területén. Megyénkben a legszélesebb informatikai képzési palettával rendelkezünk (68 különböző informatikai tanfolyam). Saját fejlesztésű – horizontálisan és vertikálisan is egymásra épülő, döntően 40 órás modulokban abszolút piacképes tudást nyújtunk tanfolyamainkon.

 

Legnépszerűbb képzési vonalaink:

  • ECDL jellegű képzések
  • web-programozó (weblapkészítés HTML5CSS3PHPMySQL)
  • tartalomkezelő rendszerek (JoomlaWordpress)
  • webdesign (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator)
  • komplex rendszerinformatikus képzés
  • mérnöki képzések nemzetközi vizsgalehetőséggel (AutoCadArchiCadCivil 3D)
  • legkeresettebb programozási platformok
  • egyéb tanfolyamok,

amelyek azonnali reagálást jelentenek a piaci igényekre.

Az ECDL képzéseken kétnyelvű ECDL (7 modulos) vagy ECDL Start (4 modulos) bizonyítványt lehet szerezni. Van un. magánhallgatói/egyéni képzésünk is, abban az esetben, ha valakinek egyedi igénye van a tematika vagy a képzés időpontja vonatkozásában. Személyi feltételeink kiválóak. Saját alkalmazottaink közül 6 fő vesz részt a képzésben, közülük mindenkinek van tanári diplomája is. További 100 fő külső oktató segíti esetenként informatikai képzéseinket az ország egész területén. Technikai feltételeink minden igényt kielégítenek. Korszerű PC-kel, notebookokkal felszerelt légkondicionált kabinetjeinkben szélessávú internet elérés van, ahol projektorokkal támogatott hallgatóbarát képzés folyik. Legnagyobb oktatási kabinetünkben 25 munkaállomás van, további 2 kisebb képzési kabinetünkben 16-16 munkaállomás található, és van 4 mobil kabinetünk is (8-tól 28 helyig bővíthető). Oktatási kabinetjeink nyitottak a különböző képzéseinken résztvevő vagy korábban nálunk tanult hallgatók számára. Legalább egy kabinetünk mindig szabad annak érdekében, hogy bárki bejöhessen gyakorolni (mindez térítésmentesen). Nagyszámú magánvásárlóink mellett a gazdasági élet különböző területein tevékenykedő közepes-, kis- és nagyvállalatok, önkormányzatok, megyei hivatalok, pénzintézetek, oktatási- kulturális intézmények, sajtó találhatók meg többek között.