SAJTÓHIRDETÉS

2013.01.25.

Win Investor Zrt. szoftver üzletág hírei

Cégünk nem kevesebbet tűzött ki célul, mint egy komplex integrált ügyviteli és irodai üzletág fejlesztését online, felhő technológia kidolgozásával és bevezetésével. A fejlesztés fókuszában az alábbi szoftver termékek szerepelnek, melyekhez a szakértelmünk adta lehetőségeket kihasználva hozzáadott érték szolgáltatással kívánjuk ügyfeleink igényeit magasabb szinten kielégíteni:

• Microsoft Dynamics Üzleti szoftverek
  • Microsoft felhő szolgáltatási eszközök
  • Microsoft Office – a jövő integrált irodai megoldása

A mai gazdaságot a példa nélküli kihívások és lehetőségek jellemezik. A vállalatoknak ebben a környezetben gyors és megalapozott döntéseket kell hozniuk ahhoz, hogy hatékonyan és magabiztosan reagálhassanak az üzleti élet mind gyorsabb ütemű változásaira. A mai kockázatokkal teli, újfajta üzleti mentalistást megkövetelő világban csak a dinamikus, minden versenylehetőséget megragadó vállalatok lehetnek gazdaságilag sikeresek. A vállalatok dinamizálásához olyan üzleti megoldásokra van szükséges, amelyek a tranzakciók és kimutatások mellett fontos tényezőként veszik figyelembe a cégek munkatársait is: munkakörüket, a szervezetet, amelyben dolgoznak, és a munkát, amelyet végeznek. A Microsoft elkötelezte magát amellett, hogy megvalósítja ezt az elképzelést, és elősegíti ügyfelei üzleti sikerességét.

Ismerje meg, hogy a Microsoft Dynamics üzleti megoldásai minként segíthetnek a vállalta legfontosabb igényeinek kielégítésében és dinamikussá tételében!

Működtesse vállalkozását hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal!

Hasznosítsa a felhő-számítástechnikát a Microsoft Dynamics ERP segítségével!

Win Investor Zrt.
Szolnok, Kolozsvári út 3.
info@wininvestor.hu
www.wininvestor.hu