PROMÓCIÓS CIKK -

A holnap számítástechnikája:

az erőforrás takarékos megoldások a felhőből jönnek.

2014.05.07.

Manapság a kis- és középvállalkozások versenyképessége nehezen elképzelhető korszerű számítógépes csoportmunka és integrált ügyviteli alkalmazások nélkül. A csoportmunka alkalmazások iránti igényt, a mobil szolgáltatások terjedése és az internet felületű informatika térnyerése gerjeszti. Előtérbe kerülnek az erőforrásokat nem igénylő alkalmazások, amikor a felhasználók a hétköznapi mobil eszközeiken (telefon, tablet) a szoftvereket szolgáltatásként veszik igénybe: nem szükséges a szolgáltatást végző szoftvereket megvásárolni, üzemeltetni - sőt, mivel a szolgáltatás akár felhőben lévő infrastruktúrán is üzemelhet, még saját hardver eszközökre sincs szükség. Informatikai szolgáltatóként a szolnoki Win Investor Zrt. felismerte, hogy a szoftver szolgáltatási üzletágat ebbe az irányba kell megreformálnia és ez a fejlesztése egyben meghatározza a vállalkozás jövőjét is. A vállalkozás két év alatt, -a 2012-ben elkezdett fejlesztésnek köszönhetően-, Európai Uniós támogatással korszerűsítette szerver és hálózati infrastruktúráját és megújult szoftver szolgáltatási üzletágat fejlesztett az Új Széchenyi Terv keretében. A szoftver szolgáltatási üzletág képes a partner cégek számára integrált irodai megoldások és csoport munka szolgáltatások nyújtására, nemcsak lokális, de felhő vagy akár hibrid felhő technológia bevezetésével. A Win Investor Zrt. szoftver szolgáltatási üzletága felkészült a meglévő és leendő új ügyfelek erőforrás takarékos felhőből jövő számítástechnika iránti igényeinek kielégítésére:

- a Microsoft felhő technilógiájára épülő alkalmazások esetében: AZUR, Office 365, Dynamics NAV, OneDrive, Lync online megoldásokkal;

- nyílt forráskódú alapon fejlesztett zero-effort csoportmunka rendszer: levelezés, címjegyzék, naptárak, adatállomány tárolás-dokumentum kezelés, online kapcsolattartás, ügyfélkezelés (CRM), projekt menedzsment megoldásokkal.

Az informatikai piac és a felhasználói szokások gyors változása, átalakulása gyakorta nehéz helyzet elé állítja a vállalkozásokat, mert sokszor a hagyományos megközelítések már nem alkalmazhatóak. ,,A Win Investor Zrt. integrált ügyviteli és irodai szoftver szolgáltatás üzletágának fejlesztése online, felhő technológia kidolgozásával és bevezetésével'' című innovációs projekt sikeres megvalósítása, új megközelítéssel ad választ ezekre a piaci kihívásokra.

Win Investor Zrt.
Szolnok, Kolozsvári út 3.
info@wininvestor.hu
www.wininvestor.hu