Hasznosítsa a felhő-számítástechnikát a Microsoft Dynamics ERP segítségével

 

Az alábbi felhőalapú lehetőségek közül választhat:

  • Partner által üzemeltetett, szolgáltatásként kínált szoftver (SaaS) – Az ERP-szoftver üzemeltetését részben vagy teljes egészében rábízhatja a kívánt Microsoft Dynamics-partnerre, jól tervezhető havi előfizetési díj ellenében.
  • Online szolgáltatások a Microsoft Dynamics ERP-megoldásokhoz – Cége ERP- és kiskereskedelmi megoldását a Microsoft Dynamics ERP*-megoldásokhoz készült speciális online szolgáltatásokkal bővítheti, például a következőkkel:
  • A kapcsolati szolgáltatások segítségével egyszerűen biztosíthatja a Microsoft Dynamics online képzéseinek, támogatási lehetőségeinek és közösségeinek elérhetőségét saját ERP-megoldásából.
  • A fizetési szolgáltatásokkal könnyedén fogadhat bankkártyás vagy hitelkártyás tranzakciókat különböző csatornákon keresztül, például online üzletekben, ügyfélszolgálati központokban és üzleten belüli értékesítési pontokon.
  • A kereskedelmi szolgáltatások révén bővítheti az értékesítés hatókörét, és igény szerinti online katalógusokat hozhat létre a különböző csatornákat átfogó, egyszerűen használható eszközökkel.
  • A webhelyszolgáltatások segítségével könnyedén alakíthat ki saját mikrowebhelyeket, amelyek az üzleti folyamatokat kiterjesztik a felhőre, és gördülékenyen együttműködnek a vállalat Microsoft Dynamics ERP-megoldásával – ehhez gyakran informatikai támogatás sem szükséges.

* A szolgáltatások aktív Microsoft Dynamics Business Ready Enhancement Plan szolgáltatással rendelkező Microsoft Dynamics-ügyfelek számára érhetők el.

 

Felhő-számítástechnika az Ön igényei szerint

A Microsoft Dynamics ERP-megoldásainak integrált szoftverekből és szolgáltatásokból álló modellje a következő lehetőségekkel segíthet a munkatársak összekapcsolásában, az üzleti folyamatok kiterjesztésében, valamint erősebb üzleti ökorendszer kialakításában:

  • A meglévő informatikai eszközök webes szolgáltatásokkal egészíthetők ki, a kívánt funkciók pedig áthelyezhetők a felhőbe, ahol ez ésszerű.
  • Informatikai erőforrások szabadíthatók fel, hogy a vállalat más kezdeményezésekre összpontosíthasson.
  • A kiszámítható havi előfizetési díjak révén kézben tarthatók a készpénzkiadások, és alacsonyabb induló beruházásra van szükség.
  • A rendszer gyors bővítési lehetősége és az új funkciók zökkenőmentes bevezetése támogatja a vállalat növekedésre irányuló kezdeményezéseit.

 

 

Tetszőlegesen választható bevezetési lehetőségek

A vállalatirányítási megoldást a cég jelenlegi igényeinek megfelelően vezetheti be, az igények változása esetén azonban a későbbiekben rugalmasan térhet át más modellre. A Microsoft Dynamics-partnerek készségesen segítenek vállalata informatikai rendszereinek a felhőre való kiterjesztésében.