Office 365 Kisvállalati verzió

 

A vállalkozást webhely segítségével teheti ismertebbé. Internetes jelenlétét egyszerűen beállítható és frissíthető webhelyre alapozva építheti ki, és mindez nem jár további működtetési díjakkal.

Hatásos online értekezleteket tarthat. Az interneten keresztül találkozhat ügyfeleivel és partnereivel a nagyfelbontású videokonferenciák és a képernyőmegosztás révén.

 

Nagyvállalati szintű informatika – és nincs hozzá szükség szakértelemre!

Az Office 365 rendszerbe állítása, felügyelete és biztonságának megőrzése már nem is lehetne egyszerűbb, hála a könnyen használható, webes felügyeleti konzolnak, a kártevő programok és a levélszemét elleni – az iparág legjobbjának tekintett – védelemnek, valamint a szolgáltatások elérhetőségét 99,9%-os üzemidőre szavatoló, pénzügyi eszközökkel támogatott garanciának.

Nincs szükség letöltésekre. A szolgáltatásokat azonnal igénybe veheti.

Az összes alkalmazottat gyorsan bekapcsolhatja a rendszerbe. A felhasználói fiókokat másodpercek alatt beállíthatja.

Mindent egyszerűen kezelhet. Az e-mail fiókok felügyelete, valamint a dokumentummegosztási és egyéb hozzáférési szabályok beállítása bárhonnan egyszerűen elvégezhető.

Az Office-eszközökkel és -szolgáltatásokkal bárhol dolgozhat.

Böngészőben hozhat létre, szerkeszthet és oszthat meg fájlokat, és az e-maileket, az értekezleteket, valamint más szolgáltatásokat is a weben érhet el. Az Office 365-öt az Office asztali verziójával is használhatja,2 ami még nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé.

Az Office-fájlokkal útközben is dolgozhat. Word-, PowerPoint- és Excel fájlokat, valamint OneNote-jegyzetfüzeteket hozhat létre, szerkeszthet és oszthat meg online.

Folyamatos kapcsolatban. Ugyanabban a dokumentumban tarthat lépést az összes felhasználó módosításaival, még akkor is, ha a változtatásokat egyidejűleg végzik el.

A szükséges információkat asztali gépen, táblagépen, telefonon vagy böngészőben is elérheti. Az e-mailek eléréséhez, az értekezletek megosztott naptárakkal és névjegyekkel történő ütemezéséhez, a dokumentumok szerkesztéséhez és a webes értekezleteken való részvételhez a legtöbb népszerű eszközt felhasználhatja.

 

 

Az Office 365 Kisvállalati verzió tartalma:

E-mail és naptárak

Vállalati színvonalú e-mail szolgáltatást használhat a funkciógazdag és már ismerős Outlook-munkakörnyezetben, amely az asztalról2 vagy az Outlook Web App segítségével webböngészőben érhető el. Felhasználónként 50 GB méretű postaládát használhat, és akár 25 MB-os mellékleteket is küldhet.

Egyszerű fájlmegosztás

A SkyDrive Próban minden felhasználó 25 GB tárolóhelyet kap, amelyen szinte bárhonnan elérheti dokumentumait. A fájlok a szervezeten belül és azon kívül is megoszthatók másokkal. Szabályozható, hogy ki láthatja és szerkesztheti az egyes fájlokat, amelyek asztali számítógépen és más eszközökön is egyszerűen szinkronizálhatók.

Nyilvános webhely

Saját nyilvános webhelyét további működtetési díjak nélkül tervezheti meg és tarthatja fenn. Márkanevének népszerűsítéséhez saját tartománynevet használhat.

Csoportwebhelyek

Lehetővé teheti a dokumentumok egyszerű elérését és megosztását 10 GB alapvető tárolóhely, valamint felhasználónként további 500 MB tárhely használatával.

Webkonferenciák

Internetes értekezleteket tarthat audio- és videoátvitellel, egy kattintással elérhető képernyőmegosztással és nagyfelbontású videokonferenciával.

Csevegés és Skype-kapcsolat

Csevegéssel, illetve hang- és videohívásokkal is kapcsolatba léphet a többi Lync-felhasználóval, az online állapot segítségével pedig mások is megtudhatják, hogy Ön elérhető-e. Jelenléti adatait megoszthatja a Skype felhasználóival, és azonnali üzeneteket válthat és hívásokat is bonyolíthat velük.

Megbízhatóság

Biztonságban érezheti magát, mert a szolgáltatások elérhetőségét 99,9%-os hasznos üzemidőt szavatoló, pénzügyi eszközökkel támogatott szolgáltatásiszint-szerződés (SLA) biztosítja.

Biztonság

Adatai az Ön tulajdonát képezik. Gondoskodunk biztonságukról és személyes adatainak védelméről.

Felügyelet

Informatikai szakértelem nélkül is rendszerbe állíthatja és felügyelheti az Office 365-öt vállalkozásában. Másodpercek alatt felvehet és eltávolíthat felhasználókat.

Támogatás

A Microsoft terméktámogatási szolgálata telefonos és online válaszokat, illetve a műveleteket lépésről lépésre ismertető útmutatókat biztosít, valamint lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az Office 365 más felhasználóival a telepítéssel kapcsolatos problémák elhárításához és a gyorsjavítások eléréséhez.